Twoja Tabela kalorii

Przejmij kontrolę nad ilością spożywanych kalorii

Użyj kalkulatora kalorii na FitWit.pl

i już teraz odzyskaj wymarzoną sylwetkę.

makrela świeża 

kalorie:187kCal

Jastrow
autor: Jastrow
Ile kalorii i wartości odżywczych ma makrela świeża w
g
Węglowodany:0.0 g
Białko:18.7 g
Tłuszcze:11.9 g
Cholesterol:75.0 mg
Sód:95.00 mg
Błonnik:0.0 g

Pamiętaj
Aby przekonać się ile kalorii ma makrela świeża wpisz w pole oznaczone czerwoną czcionką wagę produktu, który posiadasz.

Wartości odżywcze: makrela świeża

  • Węglowodany:0.00 g
  • Błonnik:0.00 g
  • Gluten:0.00 
  • Cholesterol:75.00 mg
  • Woda:68.10 g
  • Wapń:12.00 mg
  • Żelazo:1.00 mg
  • Magnez:30.00 mg
  • Fosfor:244.00 mg
  • Potas:396.00 mg
  • Sód:95.00 mg
  • Cynk:0.39 mg
  • Miedź:0.16 mg
  • Mangan:0.04 mg
  • Selen:36.50 mcg
  • Witamina a (rae):100.00 mcg_RAE
  • Retinol:100.00 mcg
  • Witamina d:200.00 IU
  • Witamina e:1.25 mg
  • Witamina c:2.00 mg
  • Witamina b1:0.13 mg
  • Witamina b2:0.33 mg
  • Witamina b3:7.50 mg
  • Witamina b5:0.32 mg
  • Witamina b6:0.63 mg
  • Witamina b12:8.00 mcg
  • Popiół:1.30 g
  • Folate, total:10.00 mcg
  • Kwas foliowy:2.00 mcg_DFE
  • Indeks glikemiczny:0.00 
  • Kalorie [kcal]:187.00 kcal
  • Białko:18.70 g
  • Tryptofan:0.23 g
  • Treonina:0.84 g
  • Izoleucyna:0.94 g
  • Leucyna:1.55 g
  • Lizyna:1.49 g
  • Metionina:0.55 g
  • Fenyloalanina:0.72 g
  • Walina:1.04 g
  • Tyrozyna:0.55 g
  • Histydyna:0.72 g
  • Arginina:1.00 g
  • Cystyna:0.19 g
  • Seryna:0.78 g
  • Alanina:1.62 g
  • Glicyna:1.22 g
  • Kwas glutaminowy:2.73 g
  • Prolina:0.68 g
  • Kwas asparaginowy:1.83 g
  • Tłuszcze:11.90 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone:3.44 g
  • 14:0:0.83 g
  • 16:0:1.93 g
  • 18:0:0.68 g
  • Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:4.65 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-9:3.83 
  • Kwas eicosenoic 20:1 (n-9):0.95 g
  • Kwasów erukowych - 22:1 (n-9):1.34 g
  • Kwas oleinowy 18:1 (n-9):1.54 g
  • 16:1 niezróżnicowanych:0.82 g
  • Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:2.63 g
  • 18:2 niezróżnicowanych:0.17 g
  • 18:3 niezróżnicowanych:0.25 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-3:2.21 
  • Kwas dokozaheksaenowy (dha) 22:6 (n-3):1.12 g
  • Kwas stearydynowy (sda) 18:4 (n-3):0.16 g
  • Kwas docosapentaenoic (dpa) 20:5 (n-3):0.63 g
  • Kwas eicosatetraenoic (eta) 20:4 (n-3):0.17 g
  • Kwas eikozapentaenowy (epa) 20:5 (n-3):0.13 g

Tagi:

Informujemy, iż w celu zapewnienia jak najlepszej wygody w przeglądaniu naszych stron www, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb użytkownika a także dla celów reklamowych , statystycznych oraz uwierzytelniania korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Plikami cookie użytkownik może zarządzać za pomocą zmiany ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Dalsze korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies,która szczegółowo jest opisana w naszej Polityce Prywatności

Akceptuj i zamknij