Twoja Tabela kalorii

Przejmij kontrolę nad ilością spożywanych kalorii

Użyj kalkulatora kalorii na FitWit.pl

i już teraz odzyskaj wymarzoną sylwetkę.

pikling  

kalorie:216kCal

Gaius Corneliu
autor: Gaius Corneliu
Ile kalorii i wartości odżywczych ma pikling w
g
Węglowodany:0.0 g
Białko:21.8 g
Tłuszcze:14.3 g
Cholesterol:90.0 mg
Sód:1 170.00 mg
Błonnik:0.0 g

Pamiętaj
Aby przekonać się ile kalorii ma pikling wpisz w pole oznaczone czerwoną czcionką wagę produktu, który posiadasz.

Wartości odżywcze: pikling

  • Węglowodany:0.00 g
  • Błonnik:0.00 g
  • Gluten:0.00 
  • Cholesterol:90.00 mg
  • Woda:60.60 g
  • Wapń:32.00 mg
  • Żelazo:1.40 mg
  • Magnez:33.00 mg
  • Fosfor:254.00 mg
  • Potas:285.00 mg
  • Sód:1,170.00 mg
  • Cynk:1.68 mg
  • Miedź:0.33 mg
  • Mangan:0.04 mg
  • Selen:36.50 mcg
  • Witamina a (rae):14.00 mcg_RAE
  • Retinol:14.00 mcg
  • Witamina d:800.00 IU
  • Witamina e:1.60 mg
  • Witamina c:0.00 mg
  • Witamina b1:0.04 mg
  • Witamina b2:0.25 mg
  • Witamina b3:3.50 mg
  • Witamina b6:0.35 mg
  • Witamina b12:13.60 mcg
  • Popiół:3.30 g
  • Folate, total:5.00 mcg
  • Kwas foliowy:3.00 mcg_DFE
  • Indeks glikemiczny:0.00 
  • Kalorie [kcal]:216.00 kcal
  • Białko:21.80 g
  • Tryptofan:0.28 g
  • Treonina:0.95 g
  • Izoleucyna:1.14 g
  • Leucyna:1.73 g
  • Lizyna:1.73 g
  • Metionina:0.66 g
  • Fenyloalanina:0.79 g
  • Walina:1.36 g
  • Tyrozyna:0.74 g
  • Histydyna:0.47 g
  • Arginina:1.29 g
  • Cystyna:0.25 g
  • Seryna:1.18 g
  • Alanina:1.35 g
  • Glicyna:1.35 g
  • Kwas glutaminowy:3.13 g
  • Prolina:1.31 g
  • Kwas asparaginowy:2.09 g
  • Tłuszcze:14.30 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone:2.10 g
  • 14:0:0.35 g
  • 16:0:1.59 g
  • 18:0:0.16 g
  • Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:6.82 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-9:5.79 
  • Kwas eicosenoic 20:1 (n-9):2.09 g
  • Kwasów erukowych - 22:1 (n-9):2.34 g
  • Kwas oleinowy 18:1 (n-9):1.36 g
  • 16:1 niezróżnicowanych:1.03 g
  • Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:4.34 g
  • 18:2 niezróżnicowanych:2.49 g
  • 18:3 niezróżnicowanych:0.22 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-3:1.63 
  • Kwas dokozaheksaenowy (dha) 22:6 (n-3):0.45 g
  • Kwas docosapentaenoic (dpa) 20:5 (n-3):1.03 g
  • Kwas eicosatetraenoic (eta) 20:4 (n-3):0.06 g
  • Kwas eikozapentaenowy (epa) 20:5 (n-3):0.09 g

Tagi:

Informujemy, iż w celu zapewnienia jak najlepszej wygody w przeglądaniu naszych stron www, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb użytkownika a także dla celów reklamowych , statystycznych oraz uwierzytelniania korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Plikami cookie użytkownik może zarządzać za pomocą zmiany ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Dalsze korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies,która szczegółowo jest opisana w naszej Polityce Prywatności

Akceptuj i zamknij