Twoja Tabela kalorii

Przejmij kontrolę nad ilością spożywanych kalorii

Użyj kalkulatora kalorii na FitWit.pl

i już teraz odzyskaj wymarzoną sylwetkę.

pomidor duszony  

kalorie:22kCal

Goldlocki
autor: Goldlocki
Ile kalorii i wartości odżywczych ma pomidor duszony w
g
Węglowodany:4.5 g
Białko:1.1 g
Tłuszcze:0.3 g
Cholesterol:0.0 mg
Sód:443.22 mg
Błonnik:1.1 g
Index glikemiczny:20

Pamiętaj
Aby przekonać się ile kalorii ma pomidor duszony wpisz w pole oznaczone czerwoną czcionką wagę produktu, który posiadasz.

Wartości odżywcze: pomidor duszony

  • Węglowodany:4.53 g
  • Skrobia:0.00 g
  • Błonnik:1.06 g
  • Sacharoza:0.00 g
  • Gluten:0.00 
  • Cholesterol:0.00 mg
  • Fitosterole:8.91 mg
  • Woda:92.08 g
  • Wapń:13.72 mg
  • Żelazo:0.63 mg
  • Magnez:12.76 mg
  • Fosfor:24.61 mg
  • Potas:306.30 mg
  • Sód:443.22 mg
  • Cynk:0.29 mg
  • Miedź:0.07 mg
  • Mangan:0.09 mg
  • Selen:0.46 mcg
  • Witamina a (rae):110.07 mcg_RAE
  • Beta-karoten:35.27 mcg
  • Retinol:0.00 mcg
  • Witamina e:1.02 mg
  • Witamina c:23.95 mg
  • Witamina b1:0.07 mg
  • Witamina b2:0.05 mg
  • Witamina b3:1.01 mg
  • Witamina b5:0.25 mg
  • Witamina b6:0.16 mg
  • Witamina b12:0.00 mcg
  • Popiół:1.70 g
  • Witamina a, iu:1.74 IU
  • Energia:5.15 kj
  • Folate, total:29.80 mcg
  • Kwas foliowy:12.85 mcg_DFE
  • Folate, food:0.11 mcg
  • Indeks glikemiczny:20.00 
  • Kalorie [kcal]:22.00 kcal
  • Białko:1.15 g
  • Tryptofan:0.01 g
  • Treonina:0.03 g
  • Izoleucyna:0.03 g
  • Leucyna:0.04 g
  • Lizyna:0.05 g
  • Metionina:0.01 g
  • Fenyloalanina:0.03 g
  • Walina:0.03 g
  • Tyrozyna:0.02 g
  • Histydyna:0.02 g
  • Arginina:0.05 g
  • Cystyna:0.01 g
  • Seryna:0.04 g
  • Alanina:0.04 g
  • Glicyna:0.03 g
  • Kwas glutaminowy:0.43 g
  • Prolina:0.03 g
  • Kwas asparaginowy:0.17 g
  • Tłuszcze:0.29 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone:0.07 g
  • 10:0:0.00 g
  • 12:0:0.00 g
  • 14:0:0.00 g
  • 16:0:0.06 g
  • 18:0:0.01 g
  • 4:0:0.00 g
  • 6:0:0.00 g
  • 8:0:0.00 g
  • Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:0.04 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-9:0.04 
  • Kwas eicosenoic 20:1 (n-9):0.00 g
  • Kwasów erukowych - 22:1 (n-9):0.00 g
  • Kwas oleinowy 18:1 (n-9):0.04 g
  • 16:1 niezróżnicowanych:0.00 g
  • Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:0.15 g
  • 18:2 niezróżnicowanych:0.14 g
  • 18:3 niezróżnicowanych:0.01 g
  • Kwas dokozaheksaenowy (dha) 22:6 (n-3):0.00 g
  • Kwas stearydynowy (sda) 18:4 (n-3):0.00 g
  • Kwas docosapentaenoic (dpa) 20:5 (n-3):0.00 g
  • Kwas eicosatetraenoic (eta) 20:4 (n-3):0.00 g
  • Kwas eikozapentaenowy (epa) 20:5 (n-3):0.00 g

Tagi:

Informujemy, iż w celu zapewnienia jak najlepszej wygody w przeglądaniu naszych stron www, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb użytkownika a także dla celów reklamowych , statystycznych oraz uwierzytelniania korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Plikami cookie użytkownik może zarządzać za pomocą zmiany ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Dalsze korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies,która szczegółowo jest opisana w naszej Polityce Prywatności

Akceptuj i zamknij