Twoja Tabela kalorii

Przejmij kontrolę nad ilością spożywanych kalorii

Użyj kalkulatora kalorii na FitWit.pl

i już teraz odzyskaj wymarzoną sylwetkę.

pierś z kurczaka bez skóry smażona 

kalorie:175kCal

pierś z kurczaka bez skóry smażona: chwilowy brak fotografii
Ile kalorii i wartości odżywczych ma pierś z kurczaka bez skóry smażona w
g
Węglowodany:0.0 g
Białko:30.4 g
Tłuszcze:4.4 g
Cholesterol:90.0 mg
Sód:65.51 mg
Błonnik:0.0 g

Pamiętaj
Aby przekonać się ile kalorii ma pierś z kurczaka bez skóry smażona wpisz w pole oznaczone czerwoną czcionką wagę produktu, który posiadasz.

Wartości odżywcze: pierś z kurczaka bez skóry smażona

  • Węglowodany:0.00 g
  • Błonnik:0.00 g
  • Gluten:0.00 
  • Cholesterol:90.00 mg
  • Woda:61.30 g
  • Wapń:6.67 mg
  • Żelazo:0.62 mg
  • Magnez:35.44 mg
  • Fosfor:296.47 mg
  • Potas:423.66 mg
  • Sód:65.51 mg
  • Cynk:0.64 mg
  • Miedź:0.01 mg
  • Mangan:0.01 mg
  • Selen:26.20 mcg
  • Witamina a (rae):6.75 mcg_RAE
  • Retinol:6.75 mcg
  • Witamina c:0.00 mg
  • Witamina b1:0.10 mg
  • Witamina b2:0.21 mg
  • Witamina b3:15.68 mg
  • Witamina b5:1.03 mg
  • Witamina b6:0.64 mg
  • Witamina b12:0.38 mcg
  • Popiół:1.00 g
  • Folate, total:12.00 mcg
  • Kwas foliowy:4.00 mcg_DFE
  • Indeks glikemiczny:0.00 
  • Kalorie [kcal]:175.00 kcal
  • Białko:30.42 g
  • Tryptofan:0.51 g
  • Treonina:1.29 g
  • Izoleucyna:1.77 g
  • Leucyna:2.23 g
  • Lizyna:2.86 g
  • Metionina:0.89 g
  • Fenyloalanina:1.09 g
  • Walina:1.90 g
  • Tyrozyna:1.04 g
  • Histydyna:1.33 g
  • Arginina:0.45 g
  • Cystyna:0.39 g
  • Seryna:1.25 g
  • Alanina:2.04 g
  • Glicyna:1.89 g
  • Kwas glutaminowy:4.97 g
  • Prolina:1.46 g
  • Kwas asparaginowy:3.05 g
  • Tłuszcze:4.36 g
  • Kwasy tłuszczowe nasycone:1.00 g
  • 14:0:0.04 g
  • 16:0:0.79 g
  • 18:0:0.20 g
  • Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:1.52 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-9:1.26 
  • Kwas eicosenoic 20:1 (n-9):0.03 g
  • Kwas oleinowy 18:1 (n-9):1.23 g
  • 16:1 niezróżnicowanych:0.21 g
  • Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:1.02 g
  • 18:2 niezróżnicowanych:1.08 g
  • 18:3 niezróżnicowanych:0.10 g
  • Kwasy tłuszczowe omega-3:0.06 
  • Kwas dokozaheksaenowy (dha) 22:6 (n-3):0.01 g
  • Kwas docosapentaenoic (dpa) 20:5 (n-3):0.01 g
  • Kwas eicosatetraenoic (eta) 20:4 (n-3):0.01 g
  • Kwas eikozapentaenowy (epa) 20:5 (n-3):0.02 g

Tagi:

Informujemy, iż w celu zapewnienia jak najlepszej wygody w przeglądaniu naszych stron www, dostosowania ich do indywidualnych potrzeb użytkownika a także dla celów reklamowych , statystycznych oraz uwierzytelniania korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Plikami cookie użytkownik może zarządzać za pomocą zmiany ustawień swojej przeglądarki internetowej.

Dalsze korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, użytkownik akceptuje politykę stosowania plików cookies,która szczegółowo jest opisana w naszej Polityce Prywatności

Akceptuj i zamknij